Glance şi Mandinga au lansat melodia „Cinema“

Aşa cum a promis în timpul duelului de la „Dansez pentru tine“, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, lansează o nouă melodie, în colaborare cu Glance, piesă ce se numeşte „Cinema“ şi este produsă de Kazibo Music.

Glance Feat Mandinga - Cinema (cover)

Colaborarea în premieră dintre Glance şi Elena a avut un rezultat foarte bun, deoarece vocile celor doi se completează perfect, iar piesa e numai bună de ascultat tare în boxe.

„Cinema este o piesă cu o poveste în care cred că ne regăsim cu toţii, o piesă sensibilă, pe care simţi nevoia să o asculţi pe repeat, cel puţin nouă aşa ni se întâmplă. Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original şi atunci proiectul nostru a ieşit pe măsură. Sper să vă placă şi să o cântăm cât de curând împreună, în concerte“, a spus Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

„Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese în ultimul an şi am căutat în permanenţă o piesă care să fie the one! ‘Cinema’ este acel single, o piesă de dragoste cu un mesaj intens, o situaţie în care ne putem regăsi cu toţii la un moment dat. Ne-am dorit o voce care să dea sensibilitate şi emoţie refrenului, iar Elena Ionescu a reuşit perfect acest lucru. Sperăm să vă placă cel puţin la fel de mult cât ne place şi nouă“, a adăugat Glance.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here