Gloria Melu a lansat videoclipul melodiei „Acelaşi film“

La 21 de ani, se poate lăuda deja cu o carieră impresionantă: a cântat pe numeroase scene din toată lumea şi a făcut parte din trupa fenomen Lala Band. Gloria Melu revine pe piaţa muzicală cu un nou single, “Acelaşi film”, însoţit de un videoclip incendiar!

Gloria Melu“Piesa susţine foarte mult ideea de cuplu perfect. Cred că perfecţiunea există în momentul în care doi oameni sunt potriviţi unul pentru altul şi comunicarea dintre ei nu mai are nevoie de nicio subtitrare, exact ca în filme. Este o piesă tinerească, în care mă regăsesc foarte mult, mai ales că sunt studentă la Actorie”, a spus Gloria.

Clipul, în regia lui Michael Mircea, a fost filmat pe parcursul a două zile, pe terasa unui hotel şi într-o galerie de artă. Ţinutele artistei au fost asigurate de Anca Stăruială şi Gabriela Dendea, machiajul de Corina Hera şi Ada, iar coafurile de Cătălin Ciutu şi Ada.

Mai mult decât atât, colegii de facultate ai Gloriei au fost prezenţi la filmare, iar rolul iubitului său din videoclip a fost jucat de Ştefan Hitruc, tot coleg de-al său. “Ştefan a acceptat cu bucurie să joace alături de mine în acest clip. Am lucrat foarte bine împreună, ne-am simţit extraordinar la filmări”, a explicat tânăra artistă.

“Toate lucrurile se întâmplă la momentul potrivit, iar acum este cel mai bun moment pentru a lansa primul meu single solo. Îmi doresc că piesa ‘Acelaşi film’ să ajungă la inimile ascultătorilor şi să fie pe buzele tuturor fanilor mei”, a spus Gloria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here