Golden Gang a lansat videoclipul piesei „10 din 10“

Golden Gang, trupă formată din Alex Velea, Lino Golden, Mario Fresh şi Rashid, lansează piesa „10 din 10″, prima de pe albumul semnat de cei patru artişti.

Colaborarea dintre Lino Golden, Alex Velea, Mario Fresh și Rashid, care formează gașca Golden Gang, creează acum, la început de an, un proiect special: un album ce va conține colaborări cu artiști cool și fresh, după cum spune chiar Alex Velea.

Albumul va fi lansat pe 10 februarie, însă până atunci fanii lor vor putea asculta o parte dintre piese. „10 din 10″ este prima de pe album și va fi urmată, din 10 în 10 zile, și de alte melodii. Versurile piesei au fost scrise de Lino Golden, Alex Velea, Mario Fresh și Rashid, producția video este semnată de Casa de Dissuri, iar regia și editarea de WHOISKAZI.

Despre acest proiect și despre conceptul Golden Gang, Alex Velea declară că „suntem ca o familie, am adunat 10 track-uri pentru a distra și motiva lumea. Și, mai ales, pentru a înțelege conceptul Golden Gang. Din 10 în 10 zile vom scoate o parte dintre piese, una câte una, iar pe data de 10 februarie vom lansa albumul”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here