Grigore Gherman de la “Te cunosc de undeva” a lansat un videoclip la piesa “Bucovina raiul meu”

grigore gherman a filmat pe cal
grigore gherman a filmat pe cal

Cunoscutul interpret de muzica populara, pe care il cunoasteti de la emisiunea “Te cunosc de undeva”, Grigore Gherman a filmat de curând un nou videoclip dedicat Bucovinei, colț de rai. Videoclipul a fost filmat la piesa “Bucovina raiul meu”, pe cal, pe munți! A adunat copiii Bucovinei și i-a filmat, a filmat cele mai frumoase locuri din Bucovina și cele mai importanta obiective din punct de vedere istoric.

grigore gherman a fost carlas dream la te cunosc de undeva
grigore gherman a fost carlas dream la te cunosc de undeva

Tânărul interpret a mai filmat o melodie care cuprinde frumosul meleag românesc, Bucovină, raiul meu. Melodia respectivă a aduna peste 1.300.000 de vizuliazări de pe un cont de youtube cu numai 20 de mii de abonați. Și iată, Grigore Gherman, ba la “Te cunosc de undeva”, ba pe muntii Bucovinei, calare pe un armasar aprig.

grigore gherman a fost tarkan la te cunosc de undeva
grigore gherman a fost tarkan la te cunosc de undeva

Bucovina ocupa un loc aparte în inima lui, de aceea o cântă atăt de mult. Nu a fost deloc ușor să fllmeze acest videoclip pe un cal și ce cărări de munte, dar artistul a vrut să aducă în fața iubitorilor de muzică populară frumusețea Bucovinei și acele locuri minunate de care oamenii poate au uitat, a vrut să scoată în lumină inocența copiilor și faptil că ei ne fac viața mai frumoasă prin zânbetul lor.

solistul de la te cunosc de undeva a filmat calare pe munti
solistul de la te cunosc de undeva a filmat calare pe munti

Solistul a devenit si mai cunoscut dupa ce a fost cooptat in noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” unde pina acum a avut parte de mai multe trasformari intrand in pielea unor artisti precum Carla’s Dream, Laura Lavric, Tarkan, Guess Who, Delia, Afric Simone sau Filip Kirkov. Pe solist il veti mai vedea de acum incolo multa vreme in emisiunea de la Antena 1 supranumit showul transformarilor.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here