Guz a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Strig“

După ce a cucerit inimile românilor cu piesa „Prefer“, Guz revine cu un nou videoclip în care ne cântă despre lupta interioară cu care fiecare ne confruntăm: „Strig“.

„Este o piesă prin care doresc sa transmit tuturor faptul că nu suntem singuri în lume în lupta pe care o purtăm fiecare cu sinele. Sărac, bogat, tânăr sau bătrân, cu toţii ne confruntăm cu gândurile care nu ne dau pace. Dar despre asta este viaţa, despre străduinţa constantă cu noi înşine, pentru a fi oameni mai buni şi despre progresul nostru în ciuda piedicilor care ni se ivesc pe drum“, a spus Guz.

În videoclipul piesei „Strig“ vedem cum artistul se luptă cu acel alter ego care nu-i dă pace şi încearcă să ascundă în spatele unui zâmbet întreaga luptă pe care o poartă în interior. Dar la final, când soarele răsare, îl vedem meditând şi afirmând faptul că în viaţă nu învăţăm până nu greşim.

Piesa este compusă in studioul lui Max Kissaru de Guz şi Max şi este extrasă de pe cel de-al doilea album al artistului, „Inimă de piatră“, care va fi lansat pe 15 noiembrie. Videoclipul a fost regizat de Guz şi filmat împreună cu Vasile Binzari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here