Havana a lansat videoclipul melodiei „Vanessa“

Dacă în urmă cu câteva luni ne cânta, alături de CRBL, despre “Culoarea ta”, Nadir, unul dintre cele mai carismatice personaje din muzica românească, a lansat melodia “Vanessa” – primul single al proiectului Havana, alături de producătorii Vanotek şi Sorin Seniuc.

Nadir VanessaDeşi primele sale piese au versuri în limba română şi engleză, de data aceasta, “Vanessa” are un iz exotic, refrenul în limba spaniolă este o premieră pentru Nadir, artistul originar din Libia.

“Ne cunoaştem de ceva vreme, am colaborat pentru mai multe piese şi din vorbă în vorbă, Vanotek mi-a arătat proiectul “Vanessa”, de care m-am îndrăgostit la prima audiţie. Au urmat multe schimbări şi multe ore în studio până a ieşit varianta finală”, mărturiseşte Nadir.

Piesa este compusă de către cunoscuţii producători Vanotek şi Sorin Seniuc, iar versurile frumoasei “Vanessa” sunt semnate de către Nadir şi Lexi.

“Am încercat să facem o piesă simplă, fredonabila, cu orchestraţie uşoară şi balansată, pentru un public mai larg. Aveam de multă vreme în cap linia asta, dar încă nu ştiam cui i se potriveşte. Nu ne venea să o dăm aşa, oricui, pe frumoasa “Vanessa”, dar iată că s-a calificat Nadir. A fost, cumva, dragoste la prima vedere, o potriveală instantanee între Nadir şi Vanessa”, declară producătorii piesei, Vanotek şi Sorin.

Videoclipul, în regia lui Slava Sîrbu, a fost filmat pe plaja de la Vadu, la malul Mării Negre. Cu o poveste simplă, estivală, Nadir şi Vanessa ne introduc în mirajul jocului erotic, al comunicării non-verbale, senzuale şi tensionate. Atracţia dintre cele două personaje se concretizează într-un tablou universal al ritualului de cucerire.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here