Hellen şi Alexandru Simion au lansat melodia „Nu este prea târziu“

„Nu este prea târziu“, piesa interpretată de Hellen și Alexandru Simion, reprezintă o călătorie a sufletului, cu toate trăirile lui, iar versurile inspirate dintr-o poveste de dragoste vor capta atenția ascultătorilor.

hellen-alexandru-simion-nu-este-prea-tarziu

„Mi-am dorit să scot o piesă de dragoste, mai exact un feat cu un artist cu care să pot rezona muzical, încat să putem să ne exprimăm împreună cât se poate de bine iubirea față de muzică. Piesa este o poveste de viață pusă pe note. Mesajul ei fiind unul de dragoste neîmplinită, despre doi îndrăgostiți ce se iubesc, dar nu pot fi împreună, găsindu-se de multe ori de-a lungul relației în antiteză unul față de celălalt. Totodată, nu este prea târziu ca cei doi să se regaseasca la un moment dat încercând să își mai dea încă o șansă“, a spus Hellen.

„Niciodată nu este prea târziu pentru dragoste şi cântec. Pentru vise şi speranţe. Sunt încântat de această colaborare, vocea lui Hellen transmite foarte multă emoție, fiind deja cunoscută pentru vocea ei puternică, dar în același timp caldă și sensibilă! Ne-am înțeles de parcă ne cunoșteam de-o viață“, a completat Alexandru Simion.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here