Ina Rus și Mihai Alexandru au lansat lyric video pentru „Clipe de vis”

ina a lansat piesa noua la inceput de an cu mihai alexandru
ina a lansat piesa noua la inceput de an cu mihai alexandru

Chiar la început de an s-a lansat o nouă piesă interpretată de tânăra Ina Rus de 16 ani, în colaborare cu Mihai Alexandru, compozitorul care a lansat proiectul „Al Mike Pepiniera” în care lucrează cu foarte mulți adolecenti talentați. Este și cazul Inei Rus cu care a lansat un lyric video pentru piesa „Clipe de vis”, lansată la început de an, pe 4 ianuarie. Am stat de vorbă cu Ina Rus care este din Pădurea Neagră, județul Bihor și care ne-a povestit mai multe detalii despre ea dar și despre această colaborare muzicală.

ina cu mihai alexandru si profesoara de canto Valeria Dinu Miscutia, indrumatoarea grupului Star Vivere din Oradea
ina cu mihai alexandru si profesoara de canto Valeria Dinu Miscutia, indrumatoarea grupului Star Vivere din Oradea

„Sunt o fată simplă, dintr-o localitate mică, dar cu vise mari. Muzica face parte din viața mea de la vârsta de 5 ani. Muzica pentru mine înseamnă totul, nu mă văd făcând altceva pe viitor. Melodia scrisă de compozitorul Mihai Alexandru, este prima mea piesă și totodată melodia pentru secțiunea Creație a Festivalului Mamaia Copiilor 2020, este o piesă de suflet care mă descrie pur și simplu. Pe domnul Mihai Alexandru l-am cunoscut în juriile festivalelor la care am participat.

Ne cunoaștem de aproximativ 5 ani, dar anul trecut am avut onoarea să îmi compună și o primă piesă. Mihai Alexandru este un om prietenos, cu care mă înțeleg foarte bine, este un om minunat și foarte amuzant, însă când vine vorba de muzică este foarte exigent. Am învățat ce înseamnă muzică și tot ce ține de aceasta de la doamna profesoară Valeria Dinu Mișcuția, îndrumătoarea grupului Star Vivere, dar în paralel sunt elevă și la Liceul de Arte din Oradea, unde fac canto – muzică populară cu doamna Ancuța Pop Măslină”, a povestit tânăra interpretă despre care cu siguranță veți mai auzi în curând.

Citeste si despre:

Mario Fresh și RENVTO au lansat videoclipul piesei - “Ce Seară Minunată”- creată special pentru filmul “Încă D...
Andrei Bănuță și DOC lansează o super piesă, dedicată serialului GROAPA
Delia lansează ”Miami” în colaborare cu Johny Romano, piesă care va face parte din coloana sonoră a filmului ”...
Infinituri - cea mai recenta lansare de la Alexia in colaborare cu Spike

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here