Inna a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Sin ti“

Inna începe anul în forță, cu lansarea celei de-a treia piese de pe albumul „YO“, melodie care se numește „Sin ti“.

inna sin ti

Piesa a fost compusă de Inna și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album. Videoclipul a fost filmat cu echipa NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alex Mureșan DoP) și produs de Loops Production.

Albumul „YO“ va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul “YO”, Inna a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexic și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here