INNA lansează single-ul ”Not My Baby”

INNA revine cu un super single energic care se numește ”Not My Baby”, o piesă EDM, în stilul cu care artista a devenit cunoscută publicului.

”Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

Piesa a fost lansată cu lyric video creat de Mihai Sighinaș, o animație în care INNA e personajul principal. Fanii vor putea foarte curând să se bucure și de videoclipul oficial al single-ului ”Not My Baby”.

”M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM… ! Enjoy and stay safe!”, a spus INNA.

Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa ”Bebe” are peste 13 milioane de vizualizări și a fost pe locul 1 pe radio si TV în România.

Anul trecut, INNA a lansat albumul ”YO”, împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistă și produs de David Ciente, cu piese care s-au auzit în întreaga lume precum ”Iguana”, ”Tu Manera”, ”RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum ”Grand Hotel”, ”Elite” de pe Netflix, în reclama de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here