Ioana Ignat a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Lângă ea“

Ioana Ignat începe vara cu dreptul. A pornit într-o călătorie reconfortantă spre munte, iar drumul ezoteric este însoţit de o coloană sonoră magnifică, noul single „Lângă ea“.

După ce a cucerit publicul cu hitul „În palma ta” (alături de Edward Sanda), ce a ocupat primul loc în topurile muzicale săptămâni la rând, Ioana se întrece pe şine şi aduce o melodie care are toate ingredientele să stea „lângă ea, lângă inima mea”.

Un jurnal de călătorie ce reiterează momente artistice, cu accent pe un fragment din viaţa unor muzicieni, videoclipul regizat de Daragiu completează perfect mesajul piesei şi te transpune într-un cadru idilic, cu elemente de basm modern: peisaje care-ţi taie respiraţia, activităţi ale unei perechi de muzicieni care găsesc inspiraţie departe de gălăgia urbană, foc de tabără, cântat la lumina lunii, etc.

Piesa este compusă de Ioana Ignat, tot ea fiind compozitoarea anterioarelor melodii, precum „În palma ta”, „Nu mă uita” şi „De dragul iubirii”. Piesa este produsă de Tudor Monroe şi Alex Turcu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here