Ioana Ignat lanseaza piesa “O lume intreaga”

Ioana Ignat este in verva. Artista a lansat patru piese noi la inceput de an: „Tu nu meriti”, „Azi”, colaborarea cu florianrus – „Singura greseala” si „O lume intreaga” – piesa cea mai recenta.

Patru melodii in mai putin de doua luni, astazi a sosit momentul ca Ioana sa prezinte o noua piesa la care a lucrat in studio. Prima piesa lansata in 2020 a fost „Tu nu meriti” care a ajuns instant in topurile digitale, in YouTube Trending si a adunat multe vizualizari. La fel s-a intamplat si cu celelalte piese. In doar cateva ore de la lansare, piesa a strans peste 50 de mii de vizualizari pe Youtube, in conditiile in care inca nu este insotita de videoclip.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce îşi compune singur piesele, şi o experienţă completă in aparitiile live. De la primul single, „Mă dezîndrăgostesc”, şi până la piesele recent lansate, „N-am nevoie” (alături de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereşte instant publicul şi topurile muzicale, ajungând pe primul loc în YouTube Trending, în topurile digitale sau cele ale radiourilor din România.

Piesa “Doar pe a ta” a devenit foarte repede No. 1, cea mai difuzată piesă a anului 2017, şi piesa românească care a stat cel mai mult în Top Shazam. Tot în 2017, Ioana lansează piesa “Nu ma uita“, piesa ce devine în scurt timp populară în mediul online (72 milioane vizualizări pe YouTube).

În 2018, Ioana lansează piesa “În palma ta”, piesa ce ajunge din nou pe primul loc în topul difuzărilor radio şi TV, fiind până în aprilie 2019 cea mai difuzată piesă a momentului. Pe parcursul anilor 2018-2019, Ioana lansează piese solo şi în diverse colaborări: De dragul iubirii, Nu mai e, Când lumea e rea (feat. Dorian Popa), Much better (feat. Super Monkeys), Vivere (feat Havana), Lacrima (feat. Tudor Monroe), Te sărut (feat. Pavel Stratan), Dor de noi (feat. Shift), Aşa-mi vine (feat. What’s Up), Muritor, N-am nevoie (feat. DJ Sava).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here