Ioana Ignat lanseaza single-ul “Sensibil (Nu am somn)”

Intr-o perioada sensibila nu putea sa apara decat o melodie sensibila. Ioana Ignat ne prezinta o piesa care trezeste simturile inca de la primul play si care ne poarta intr-un univers muzical, care inspira increderea in propriile forte, puterea de a gasi resursele necesare si speranta in viitor.


Totodata, Ioana Ignat declara ca ideea titlului piesei i-a venit si de la treapta a VII-a din portativ, denumita „Sensibila”. Piesa „Sensibil (Nu am somn)” este compusa integral de catre Ioana Ignat, care s-a inspirat de momentele in care oamenii sunt sensibili si se gandesc la situatiile tensionate prin care au trecut, la momente cheie in care au procedat corect si la deciziile luate si la puterea care ii ajuta sa isi ghideze pasii.

Videoclipul, regizat de catre Ionut Trandafir, o aduce pe Ioana, una dintre cele mai frumoase artiste din Romania, intr-o serie de ipostaze emotionante, incarcate de metafore, cu treceri de la constiinta la reverie. Mesajul idilic al scenariului este completat de o coregrafie speciala, coordonata de Cristian Miron.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce isi compune singura piesele si o experienta completa in aparitiile live.

In anul 2017, Ioana Ignat lanseaza piesa “Doar pe a ta”, piesa ce devine foarte repede no. 1 in topurile radio si ajunge la peste 57 milioane vizualizari pe YouTube. Tot in 2017, Ioana compune si lanseaza “Nu ma uita”, una dintre cele mai populare piese romanesti in mediul online, ce atinge aproape 75 milioane vizualizari pe YouTube. Un nou no. 1 si peste 45 milioane vizualizari vin pentru Ioana odata cu piesa “In palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou in primele 3 pozitii trending YouTube cu piesele “Tu nu meriti” si “Azi”, “O lume intreaga”, “Singura greseala” (impreuna cu Florian Rus).

1 COMENTARIU

  1. […] Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesa „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și aproape 50 milioane de vizualizări vin pentru Ioana, odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) si cel mai recent single, Sensibil (Nu am somn). […]

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here