luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIIoana Ignat şi Edward Sanda au lansat videoclipul melodiei „În palma ta“

Ioana Ignat şi Edward Sanda au lansat videoclipul melodiei „În palma ta“

După ce „Doar pe a ta” a atins un succes fulminant, single-ul fiind în topul radiourilor şi pe buzele tuturor, Ioana Ignat şi Edward Sanda lansează „În palma ta”.

In palma ta

Noul single este cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pusă pe note de doi artişti care se completează perfect. „În palma ta” este despre alinarea dragostei, despre noi, cei care o căutăm neîncetat, iar atunci când apare, odată cu ea, cerul se înseninează.

„Această piesă a apărut în urma mesajelor primite de la oamenii care ne iubesc şi mă bucur mult că ‘Doar pe a ta’ a creat acest precedent. ‘În palma ta’ a fost scrisă de mine împreună cu Edward Sanda pentru toţi cei care cred în dragoste. Consider că într-o lume în care există dezamăgiri şi tristeţe, muzica ne poate salva, iar această piesă sper să ajungă la toţi cei care au nevoie de un refren pentru sentimentele lor”, a declarat Ioana Ignat.

„Succesul piesei ‘Doar pe a ta’, lansată alături de Ioana Ignat, a fost o adevărată surpriză pentru mine, mai ales că a fost şi melodia cu care eu am debutat. După energia pozitivă şi mulţimea de mesaje de încurajare pe care le-am primit din partea celor ce ne ascultă muzica, ne-am decis că trebuie să ducem povestea mai departe. ‘În palma ta’ vine ca o continuare a mesajului transmis în prima piesă şi sperăm să vă placă la fel de tare, mai ales că este compusă de noi”, a declarat Edward Sanda.

Cântecul este asociat cu declaraţia de dragoste, iar atunci când iubeşti, vrei ca cel de lângă tine să simtă, de aceea „cânţi” în toate zilele şi toate nopţile, până când mesajul ajunge la inimă. Mesajul acestei colaborări cerută de fanii artiştilor va ajunge, cu siguranţă, pe buzele tuturor.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.