Ion Popescu a lansat noul single „Privirea Ta”

ion popescu a lansat piesa privirea ta
ion popescu a lansat piesa privirea ta

Interpretul moldovean, Ion Popescu, stabilit de ani buni la Berlin, în Germania, vine cu o surpriză muzicală chiar la începutul lui 2021. „Privirea Ta” – așa se numește cea de-a doua piesă pe care a lansat-o recent.

Dacă în piesa de debut, „Mă cauți”, artistul cânta despre o poveste de dragoste mai puțin fericită, pe alocuri dramatică, de data aceasta se pare că Ion trăiește o frumoasă poveste de dragoste, atât în versurile piesei cât și în realitate. Noul single are în calitate de producători aceeași echipă ca la piesa precedentă – „Privirea Ta” este compusă de către interpretul și producătorul EL Radu și colegul acestuia, din Spania, #TheMasterOfTheSound.

Se pare că Ion Popescu a găsit echipa care îl înțelege din jumătate de cuvânt când vine vorba de creație muzicală. Sărbătorile de iarnă interpretul Ion Popescu le petrece în Republica Moldova, alături de familie, prieteni, dar va fi prezent și la emisiuni TV și Radio, pentru a prezenta noua sa lucrare muzicală. Pentru 2021 artistul promite multe surprize muzicale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here