Iova a lansat videoclipul melodiei „North“

Iova, artista de muzică electro-pop care a ajuns în topurile radiourile din România cu piesa “Down on my knees” în colaborare cu Paul Damixie, lansează astăzi “North”. Piesa este produsă în studiourile Hahaha Production şi lansată alături de Cat Music.

Iova“E un cântec despre un loc ideal în care două suflete se pot reîntâlni şi îşi pot găsi liniştea. ‘North’ a fost iniţial scrisă ca o scrisoare plină de metafore, care s-a transformat ulterior într-o piesă. Este intotodeauna o poveste în spatele fiecărui cântec, poate într-o zi va voi spune şi povestea acestei piese. Până atunci vă las să o ascultaţi”, declară artista.

Clipul poate fi văzut pe canalul de YouTube al artistei, iar piesa este disponibilă pe toate magazinele şi platformele digitale.

Iova este artist şi songwriter Hahaha Production. Are un mod aparte de a simţi şi exprima muzică, ceea ce o face unică pe piaţa muzicală din România.

“Ceea ce mă face unic ca artist este modul în care aud şi simt muzica, modul în care creierul meu o percepe şi felul în care inima mea o simte. Astfel totul vine firesc: versuri, concept, poveste. Scriu despre multe lucruri, dar toate implică într-o anumită măsură sentimente pe care le-am trăit. Mi-am găsit inspiraţia în imagini, amintiri, sentimente care sunt ascunse în mine”, a spus Iova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here