Irina Rimes a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Dans“

Irina Rimes a lansat cea de-a doua piesă de pe noul album, „Cosmos”, piesă intitulată „Dans”, ce urmează stilul inconfundabil al artistei și are un videoclip animație cu referiri la lumea interioară a fiecăruia.

Aşa cum și-a obișnuit publicul, Irina Rimes își pune și de data aceasta sufletul pe hârtie și transmite emoții prin intermediul muzicii sale: „Dans a fost piesa mea preferată încă de când am scris-o. Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un an de când s-a născut și, ca o coincidență, chiar în momentul în care scriu aceste rânduri compun pentru a doua oară în studioul în care am creat această piesă, acum un an de zile. E o piesă specială pentru mine, nu neaparat datorită mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei și fructuoasei prietenii cu producatorul meu de suflet, Alex Cotoi”.

Videoclipul piesei „Dans” a fost realizat de echipa NGM Creative și regizat de Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan. Clipul este o animație ce surprinde o stare interioară, o lume personală. Personajul clipului este unul fără identitate, care se află singur într-o lume imaginară unde se redescoperă. Deși piesa face referiri la un dans în doi, singurul personaj al clipului intră într-un joc interior și se lasă purtat într-un dans imaginar cu propriile reflexii din oglinzile din oraș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here