Irina Rimeş a lansat videoclipul melodiei „Iubirea noastră mută“

Global Records şi Quantum Music lansează trilogia Irinei Rimeş, „Iubiri secrete“, care este despre povestea unei femei căsătorite ce dezvoltă o pasiune pentru un alt bărbat mai tânăr. Prima piesă din trilogie este „Iubirea noastră mută“.

irina-rimes-iubirea-noastra-muta

„Iubirea noastră mută“ transmite starea celui îndrăgostit, care se lasă pradă emoţiilor şi trebuie să ţină greutatea unui secret. Este un dialog imaginar între doi iubiţi ce parcă joacă un joc interzis. Relaţia lor tacită îi consumă pe amândoi şi fiecare simte în felul lui ce gust are fructul interzis.

„Trilogia a apărut odată cu anumite schimbări din viaţa mea. ‘Iubiri secrete’ este o poveste de dragoste în trei faze, o poveste pe care am visat-o şi am întins-o pe hârtie, trecând fiecare cuvânt prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea şi este povestea întregului album pe care urmează să-l scot“, a spus Irina Rimeş.

„Da’ ce tu“ şi „Haina ta“ continuă trilogia la care Irina Rimeş a lucrat alături de Lu-K Beats, Alex Cotoi şi Zagga, dar şi de întreaga echipă de la Quantum Music: Andi Bănică, Raluka, George şi Sidonia Toader, alături de DJ Sava. Întreaga poveste este exprimată prin trei videoclipuri regizate de Khaled Mokhtar.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here