“Iubiti ca-n prima zi” – o poveste de dragoste cu final inca nescris, de la Red Parlament

Trupa Red Parlament revine cu un nou single, “Iubiti ca-n prima zi”, o piesa sensibila care, inevitabil, ne va duce cu gandul spre iubirile neimplinite din viata oricaruia dintre noi. Cuvintele nespuse din povestea de dragoste descrisa de baietii de la Red Parlament pot fi asternute pe hartie si pot atinge cele mai sensibile suflete.

“Simt ca va veni/ Acea zi cand noi vom fi/ Aceeasi iubiti ca-n prima zi” sunt doar cateva dintre versurile piesei mai sus amintite care descriu speranta ca povestea de iubire va avea un final fericit pana la urma, indiferent de obstacolele inevitabile care apar in viata.

“Mesajul general al piesei este unul simplu: trebuie sa avem grija de noi si de iubirea noastra, sa ne putem iubi zi de zi, ca-n prima zi, pentru toata viata”, a declarat Doru Isaroiu, vocalistul trupei Red Parlament, care a mentionat ca piesa are la baza o intamplare personala.

Videoclipul este semnat de Cristian Enea, un tanar regizor care a profitat din plin de cadrele de vis oferite de “Vulcanul Stins” de la Racos, Brasov, oglindit in ”Lacul de Smarald”.

Red Parlament este o trupa pop rock din Romania care s-a lansat in 2010 si din care fac parte Doru Isaroiu (voce), Otto Harasz (chitara), Marius Vaduva (clape) si Vali Isaroiu (tobe). Printre piesele de succes ale formatiei Red Parlament amintim “Amprente din iubirea mea”, “Indragostit de prietena ta”, “2 straini”, “Romantic story”, iar trupa se bucura in momentul de fata de un program destul de incarcat, cu o serie de concerte in Bucuresti, dar si in tara.

Pe 22 februarie, trupa va lansa live single-ul in cadrul unui concert care va avea loc la Hard Rock Cafe, in Bucuresti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here