Jean Gavril a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Cuţit la abdomen“

După ce a dat startul verii cu „Fată, bea cu mine“, urmată la scurt timp de un cocktail de rocknroll, funk, pop şi samba, „Jale Jeane“, Jean Gavril continuă seria de lansări cu cea de-a treia piesă de pe primul său EP.

„Cuţit la abdomen“ este o declaraţie de dragoste atipică, acompaniată de riff-uri ce evidenţiază sex appeal-ul piesei: „ Totul a început când ea m-a întrebat «Îmi dai şi mie un fum?», iar eu, foarte relaxat, i-am întins ţigara, ea spunându-mi doar «Nu aşa îl vreau» , ca apoi totul să escaladeze până la punctul solo-ului maxim de chitară. Titlul decadent sugerează sentimentul transmis bărbatului de către o femeie puternică şi cu atitudine. Piesa este despre acea femeie care te leagă, te atrage şi de care nu te mai saturi. Acea femme fatale care te atrage tocmai prin pericolul care o înconjoară. Piesa este o stare de spirit în care sunt sigur că multe femei se pot regăsi“, a spus Jean Gavril.

Scrisă de Jean Gavril alături de Nagy Lucian în studiourile HaHaHa Production, „Cuţit la abdomen“ îmbina influenţele rock şi indie ale artistului cu riff-uri ce amintesc de piesele White Stripe si un hook ce te face să te mişti instant.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here