Jean Gavril și Geneva au lansat „Oh, Ramona“, coloana sonoră a filmului cu același nume

“Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. „Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu, „Suge-o, Ramona!”.

„Cel mai bun exemplu de spontaneitate la studio, când începi o idee obișnuită pentru tine, ca apoi să ajungă pe coloana sonoră a unui film. Angus a venit cu riff-ul, Șerban cu groove-ul rapid și în 15 minute am scris refrenul. Geneva a scris partea de rap, ca mai apoi sa dansăm ca nebunii pe ea încă 30 de minute, cât așteptam răspuns de la Cristina Iacob (regizorul filmului «Oh, Ramona!». Cristina a zis că trailerul este deja lansat, dar piesa e prea bună ca să fie lăsată pe dinafară. Restul e istorie”, a spus Jean Gavril.

Un mix între stilul rock ce l-a făcut cunoscut pe Jean și influențele rap pe care le aduce Geneva, piesa va putea fi auzită pe genericul filmului care a avut premiera pe 14 februarie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here