JerryCo a lansat, alături de ViLLY, melodia „Cei mai buni ai mei“

Cea de-a 14-a piesă ce face parte din lansările săptămânale ale hip-hopp-erului JerryCo se intitulează „Cei mai buni ai mei“ şi este o melodie scrisă de artist cu gândul la fanii săi.

jerryco

Cei care au urmărit până acum puzzle-ul pus la cale de JerryCo ştiu despre viaţa acestuia că a fost una deosebit de grea şi de tumultoasă. Prin piesa „Cei mai buni ai mei“, artistul le mulţumeşte şi îşi arată recunoştinţa faţă de cei care i-au fost aproape în cele mai grele momente ale vieţii sale.

Datorită sincerităţii cu care JerryCo a scris versurile melodiilor sale, fanii săi au ajuns să îl cunoasca cel mai bine, artistul recunoscând acest lucru prin versurile: „Fac un toast pentru ai mei/Care-s cu mine încă din anii grei/Care ştiu dacă râd sau plâng/În ce hal arăt chel sau cu plete-n vânt“.

Recunoştinţa şi devotamentul faţă de fanii şi de prietenii săi este subliniată în refrenul melodiei, care ne transmite emoţia hip-hopp-erului: „Hei, asta-i pentru cei mai buni ai mei/Care-au fost lângă mine în anii grei/Dau din suflet frate pentru ei/Pentru ai mei, pentru ai mei…“. Cel mai important lucru pentru artist este faptul că, bine sau rău, el şi prietenii săi sunt mereu unul lângă altul.

Procesul de lansări săptămânale va dura până la epuizarea tuturor track-urilor incluse pe album nelansate până în prezent, iar cea din urmă piesă va reprezenta şi un nou videoclip oficial al albumului „Sânge Albastru“. Fiecare piesă va beneficia de un cover special şi de un clip surpriză cu JerryCo şi invitaţii săi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here