Jo a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Que sera, sera“

„Que sera, sera“, noul single al lui Jo, este în ton cu firea efervescentă a artistei. Prin optimismul şi energia contagioasă, piesa ne îndeamnă să trăim ca și cum clipa de față este cea mai importantă, să ne bucurăm la maxim de ea și de viața noastră aici, acum.

jo que sera sera videoclip

„Lansez noul meu single, ‘Que sera, sera’, primăvara, când nu doar natura se trezeşte la viaţă, ci şi sentimentele noastre încep să prindă culoare din nou. Iubim cu pasiune, respirăm viaţa şi ne distrăm alături de gaşca de prieteni veseli, fără încetare. Cred că amintirile frumoase reprezintă adevărata avere a unui om, aşa că haideţi să strângem cât mai multe şi mai intense si que sera, sera“, a spus Jo.

Piesa este o coproducţie Cat Music şi Famous Production, fiind compusă de Randi în studiourile Famous Production. Videoclipul piesei este regizat de SAN şi este filmat în cadrul unei petreceri Desperados. Clipul este dinamic, preia din starea piesei şi îmbină scene de dans şi cântat cu demonstraţii de sporturi nautice, pe lacul Snagov.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here