Johny Romano feat. Connect-R au lansat “Polițai”, o piesă inspirată din crunta realitate

Politai
Politai

Un nou produs „Hood Famous” este fresh și gata de lansare. Johny Romano feat. Connect-R aduce în atenția fanilor săi o piesă care va atrage atenția tuturor: “Polițai”! Melodia este inspirată din realitate iar cei doi artiști explică exact de ce au denumit-o așa!

“Piesa lui Johny, din start, nu trebuie să fie comparată cu prima, pentru că nu se încadrează în același perimetru muzical! Cine face asta, e într-o mare eroare! Piesa lui Johny are un mesaj social despre infracționalitate și vorbim despre infracționalitatea în general în România, dar mai cu seamă la semenii noștri romi. Sunt chiar și niște date istorice acolo, am avut onoarea să-l avem invitat chiar și pe Gelu Duminică care este un istoric rom și e un clip social, e o piesă socială. Totul a plecat de la același mod de lucru în care eu am făcut instrumentalul, Johny a venit, a făcut refrenul, după care am scris strofele singuri, am făcut partea aia de final în care Johny arată profunzimea gândurilor lui și cine traduce versurile de la sfârșit, s-ar putea să fie foarte surprins de modul frumos în care gândește acest copil!”, a povestit Connect-R despre Johny Romano și “Polițai”!

Connect-R se ocupă atent de Johny Romano care, la rândul său, este foarte norocos că beneficiază de atenția unui artist de top.

“Melodia „Polițai” este o operă hip hop în colaborare cu Connect-R, de care sunt foarte mândru. Refrenul „Domn’ Polițai, probleme cu mine n-ai” provine din realitate, în sensul în care stau cât mai departe de probleme deoarece știu unde pot duce acestea. Clipul și melodia descriu o parte din istoria romilor. Videoclipul regizat de către Cristi Roman depictează realitatea unei perioade istorice folosind o peliculă „crudă” (raw). Refrenul și versul reprezintă realitatea mea, lupta pentru acest respect numit „egalitate” și în același timp respect pentru cei care au făcut-o înaintea mea”, mărturisește Johny Romano, artist al casei de producție „Hood Famous”, de care Connect-R este foarte mândru pentru că este foarte talentat.

Citeste si despre:

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”
Radhu, revenire spectaculoasă cu videoclipul piesei ”Latina”
LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea au făcut echipă cu hitmaker-ul Costi pentru o colaborare fresh
Noaptea Pe La 3 - o colabare Satoshi și Carla's Dreams

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here