Johny Romano lansează “Bahtalia”, iar Connect-R mizează ca va fi hit!

Johny Romano - Bahtalia
Johny Romano – Bahtalia

La un an de la debutul lui oficial în lumea muzicală, Johny Romano intenționează să dea lovitura cu o nouă colaborare muzicală. De data aceasta lansează “Bahtalia”, o piesă la care a colaborat cu Ștefan Mihalache alias Connect R, cel care l-a și descoperit.

La un an de când a lansat “Na Janau” și a devenit faimos, bucurându-se de o imensă popularitate, Johny Romano se întoarce, și nu doar în emisiunea “Te cunosc de undeva”, ci și cu noutăți muzicale. Pentru că împreună cu Hood Famous și Sprint Music lansează “Bahtalia”, o piesă la care a colaborat cu cel care l-a descoperit, muzical vorbind, Ștefan Mihalache – Connect-R, ei doi făcând de altfel, muzica și textul melodiei, de Mix/Master fiind răspunzători Epic Julius @Midiots și Video by Cristi Roman. Între două pauze de filmări, Johny ne-a spus câteva detalii despre noul single.

“O altă fuziune minunată de care sunt super încântat. Refrenul este în limba romani iar strofele în engleză. Piesa “Bahtalia“ care înseamnă noroc, aduce împreună stiluri care inițial nu ar fi fost văzute împreună (țigănesc, funk, rap). Cu această piesă sper ca barierele dintre oameni să se diminueze măcar puțin. Se simte amprenta lui Connect-R încă din primele secunde. Sper ca producția să fie apreciată la nivelul ei real. O piesă distractivă, cu viață, care nu cere nimic dar oferă tot. Mă bucur de lansarea acestei piese și aștept cu nerăbdare viitoare colaborări cu maestrul Connect R! Vă mulțumim pentru ascultare”, spune solistul.

Connect-R îl susține pe Johny Romano

Connect-R are mare încredere în “Bahtalia” și este absolut sigur că piesa o să devină hit! “Bahtalia” este iar o piesă în rețeta “Na Janau” și unde Johny efectiv demonstrează că este mega tehnic și se simte foarte bine în tot ce înseamnă grup și muzică. E o piesă funk, cu influențe lăutărești și cred eu că o să fie un hit în toată regula”, s-a pronunțat Connect-R care a fost omul ce i-a dat credit în muzică lui Johny Romano și i-a apreciat talentul muzical.

Johny Romano a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei „Na Janau”, în colaborare cu Connect-R, și a ajuns imediat în atenția publicului.

Follow Johny Romano:
Facebook https://www.facebook.com/johny.ice2
Instagram https://www.instagram.com/johny._.romano/
TikTok https://www.tiktok.com/@johny._.romano

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here