Jose AM şi Paul Damixie au lansat videoclipul melodiei „Lonely in the north“

Jose AM lansează “Lonely In The North”, primul său single alături de Cat Music Spain, în colaborare cu Paul Damixie. Piesa este produsă în studiourile HAHAHA Production şi este interpretată de Vizi Imre. Tot el a compus versurile, în timp ce muzică este compusă de Paul Damixie, Şerban Cazan şi Vizi Imre.

Jose AM and Paul Damixie - Lonely in the north“Mă bucură mult colaborarea cu Jose AM pentru piesa “Lonely In The North”. Jose AM este unul din marii DJ ai Spaniei, care a susţinut piesa “Get Lost”, piesă cu 7, 5 milioane de plays pe Spotify. Îi mulţumesc pentru această colaborare şi sper să vă placă”, spune Paul Damixie.

Cu un sound fresh şi beat-uri care te fac să dansezi, piesa are un videoclip pe măsură. Filmările s-au desfăşurat atât în Madrid şi Ibiza, cât şi în Los Angeles, în regia lui Alex Ceauşu.

“Sunt foarte încântat de această colaborare. Este o experienţă nouă şi diferită în cariera mea artistică, alături de Cat Music Spain. A fost o provocare pe care am decis să o accept, iar piesa “Lonely In The North” mă reprezintă în totalitate. Sper ca fanii mei să fie la fel de încântaţi ca şi mine”, declară Jose AM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here