Kalif a lansat videoclipul piesei „Iubirea nu se poate cumpara”

kalif
kalif

Simpaticul si talentatul solist Kalif revine in atentia fanilor sai cu videoclipul piesei „Iubirea nu se poate cumpara”. Dupa mai multe piese de top iata ca solistul a lansat un nou proiect interesant despre care puteti citi in continuare.

„Anul asta am trecut prin cea mai grea perioada din viata mea,cu foarte multe piedici,tradari din partea unor oameni la care nu ma asteptam niciodata si nu numai,daca pana acum am vazut numai binele din oameni lucrul acesta s-a schimbat si eu odata cu toate lucrurile prin care am trecut.

Piesa asta e ca o alinare pentru mine in momentele astea este o suma de emotii pusa pe o armonie de RNB Neosoul. Mesajul meu pentru ascultatori este sa nu isi piarda niciodata taria si credinta pentru ca viata ne incearca pe toti indiferent de statutul social sau alte criterii.La final ajung doar campionii. Piesa este produsa alaturi de Soundboy un tanar producator foarte talentat pe zona de muzica urbana si versurile si liniile melodice bineinteles ale mele personale.

Videoclipul este regizat de catre mine si filmat,montat de Shinijikun,tin sa precize ca este al doilea videoclip la care lucrez cu el si sunt extrem de multumit.Va astept pe YouTube.”, spune Kalif.

Citeste si despre:

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”
Radhu, revenire spectaculoasă cu videoclipul piesei ”Latina”
LavBbe, BiBi, Marius Elisei și Azaleea au făcut echipă cu hitmaker-ul Costi pentru o colaborare fresh
Noaptea Pe La 3 - o colabare Satoshi și Carla's Dreams

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here