Kalif și Boier Bibescu lansează videoclipul “Cel mai bun frizer”

Kalif și Boier Bibescu lansează piesa “Cel mai bun frizer”. Aceasta este compusă chiar de cei doi și beneficiază și de un videoclip regizat de Boier Bibescu și Elph, producția fiind asigurată de Bărbosul Prietenos.

“Probabil multă lumea își va lua șoc “CEL MAI BUN FRIZER”?, dar nu și cei care mă cunosc personal, pentru că aici este prima oară când îmi expun viața personală într-o melodie. Da, știu că sună ciudat dar în ultimii 14 ani am lucrat în salon, în tot acest timp muzica a fost pasiunea mea și în ea am investit toate resursele. Colaborarea cu Boier Bibescu vine din faptul că în primul rând suntem prieteni și pe lângă asta este un mare un pasiont al barberingului. Din toată povestea asta nu avea cum să lipsească Bărbosul Pritenos, maestrul barbershopurilor din România și nu numai. Urmează foarte multe lucruri frumoase: am pregătit un album intitulat “3:33” , exclusiv în limba spaniolă pe stilul Latin Urban și foarte curând va fi postat pe canalul meu de YouTube. Pentru oamenii care așteaptă încă o piesă cu mine și Letty am o veste bună, avem material nou și sperăm să-l auziți curând”, a declarat Kalif.

Răzvan Bătrânu (alias Boier Bibescu) este un showman desăvârșit, un artist care reușește să îmbine mai multe stiluri muzicale (rap, hip-hop, pop-dance). Pe parcursul carierei sale muzicalea avut colaborări cu artisti importanti din muzica românească (Puya, Fly Project, Alex Velea, Mihai Mărgineanu și mulți alții). Piesele sale se remarcă prin diversitatea stilurilor îmbinate. Printre cele mai cunoscute piese ale artistului se numara “Dan Spataru n-a murit”, “Stare de show”, “Sus pe bar” feat Puya, “Monstru ” feat Alex Velea, “Haimana”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here