Kalif şi Roxanna au lansat un lyric video pentru melodia „Apel în aşteptare“

Single-ul “Apel în aşteptare” este compus de Kalif, alături de Claudiu Ungureanu (RaizBeatz) şi Robert Chariton (Jayoh). “Apel în aşteptare” nu este prima piesă compusă de către Kalif, care mărturiseşte că s-a îndrăgostit de muzică la vârsta de 6 ani, când a auzit prima piesă rap.

Apel in asteptare

“Am început să scriu versuri la vârsta de 15 ani, şi ceea ce mi-am dorit cel mai mult a fost ca ele să fie ascultate şi înţelese de cât mai multă lume. Majoritatea pieselor pe care le scriu sunt inspirate din realitatea mea şi a oamenilor din jurul meu. ‘Apel în aşteptare’ este o piesă scrisă din suflet pentru suflete. Pe Roxanna am cunoscut-o cu ceva timp în urmă şi din prima clipă am văzut în ea un camarad perfect în drumul meu muzical. Are o voce superbă şi atitudinea perfectă. Nu este primul proiect la care lucrăm împreună şi, cu siguranţă, nici ultimul”, declară Kalif.

Roxanna este o adolescentă de 17 ani, care s-a remarcat prin numeroasele coveruri postate pe pagina sa de Facebook. “Cânt de la vârsta de 5 ani, postez destul de des coveruri după piesele cunoscute atât de la noi, dar şi de afară. După ce am postat coverul piesei “Tu”, a Oanei Radu, am fost contactată de băieţi şi aşa am început să colaborăm şi nu ne vom opri aici”, declară Roxanna.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here