Kalle a lansat, alături de Jo, videoclipul piesei „Bagajul“

Kalle a lansat „Bagajul“, prima colaborare cu Jo, o piesă despre amprenta pe care o lasă relaţiile de iubire.

„«Bagajul» este o piesă despre lucrurile din trecut, urmările, consecinţele pe care un partener de relaţie le reflectă asupra celuilalt. Dacă ar fi să o descriu în câteva cuvinte, melodia asta e despre tot ce mi-am asumat eu din bagajul ei emoţional, momentul în care am realizat că e prea mult şi am decis să îl las jos“, a spus Kalle.

Colaborarea cu Jo a venit natural, mărturiseşte Kalle: „Nu reuşeam să ajungem la un refren mulţumitor, aşa că am continuat scrierea într-o perspectivă uşor schimbată. Am scris refrenul împreună cu Helen şi apoi i-am arătat piesa lui Jo. Din secunda în care am auzit-o pe piesă, am ştiut că this is it“.

Jo, vocea feminină din piesă, crede că melodia are un mesaj universal pentru oricine a trecut prin diferite relaţii de iubire: „Toţi avem un bagaj emoţional mai mare sau mai mic, în funcţie de ce am trăit. Dezamăgirile sau lucrurile neaşteptate ne urmaresc în relaţii şi ne determină comportamentul pe mai departe. Doar că, uneori, bagajul nostru emoţional poate apăsa pe cineva care nu merită asta“.

Videoclipul este regizat de Sega (Sergiu Nicula) şi a fost filmat pe străzile din Bucureşti. Muzica este compusă de Andrei Mihai, Vlad Munteanu, Helen, Cristi Pascu, Alex Stancu şi Alex Caletean, iar versurile sunt semnate de Helen, Cristian Pascu, Vlad Munteanu, Alex Sancu şi Alex Caletean. Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată împreună cu Cat Music.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here