Kamara lansat prima piesă solo, „Encore plus fort“, care însoţită şi de videoclip

Kamara, jumătatea trupei Alb Negru, lansează prima piesă solo, „Encore plus fort“, care este inspirată din viaţa lui şi vine însoţită de un videoclip spectaculos.

kamara encore plus fort videoclip

„E prima mea piesă solo. Am ales să cânt singur, pentru că sunt trăirile mele. Versurile pentru ‘Encore plus fort’ sunt inspirate din viața mea. Ideea a pornit de la un refren pe care l-am înregistrat pe telefon şi care i-a plăcut mult prietenului meu Ralflo, un producător şi muzician cu urechea fină, care a simțit potențialul piesei. S-a pus pe creație în acea noapte şi, după câteva ore, avea deja o formă. De producție s-a ocupat un alt prieten drag, Vanotek, cu care sunt la prima colaboare. Şi, ca de obicei, nu pot să nu amintesc de Bunicu” Magic, care reuşeşte să facă un mix&master ca la carte“, a spus Kamara.

Cât despre videoclipul piesei „Encore plus fort“, Kamara a apelat la serviciile unui prieten şi regizor talentat cu care îsi dorea de ceva vreme să lucreze, Richard Stan, alături de echipa lui de profesionişti, Crew Art Solutions. Acesta a creat o poveste altfel, care a ilustrat cum nu se poate mai bine versurile şi trăirile artistului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here