Kate Linn a lansat videoclipul melodiei „Wildfire“

Kate Linn a lansat al doilea single din cariera sa, “Wildfire”. Artista s-a bucurat de succes încă de la primul single, “Ring my bell”, cu care a reuşit să depăşească graniţele ţării şi să ajungă în Top 10 din Turcia menţinându-se timp de 5 luni.

Kate Linn“Wildfire” beneficiază şi de un videoclip, care s-a filmat în urmă cu 2 săptămâni la mare şi a fost regizat chiar de producătorul piesei, Cristian Tarcea. Videoclipul este unul simplu, de imagine şi se potriveşte perfect cu mesajul piesei.

“M-am bucurat enorm când am reuşit să depăşesc graniţele ţării cu primul meu single şi asta m-a ambiţionat foarte tare. Îmi doresc ca “Wildfire” să fie pe placul publicului meu, deoarece pentru mine a fost dragoste la prima ascultare şi am simţit energia pozitivă pe care o emană mesajul piesei. Single-ul este compus de Cristian Tarcea, care îmi este şi un prieten bun”, a declarant Kate Linn.

Artista a lucrat la versurile piesei “Wildfire”, iar acestea exprimă exact optimismul, veselia şi concepţia unui om care priveşte încrezător viaţa, aşa cum este Kate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here