Killa Fonic prezinta EP-ul Taxi Driver, scris si produs în numai trei zile

EP-ul „Taxi Driver” reprezintă o lansare clasică marca Killa Fonic, cu versuri ingenioase și un sound recognoscibil, exact ceea ce fanii așteptau de la artist. Ca un teaser pentru următorul album, Ill, EP-ul Taxi Driver aduce puțin din savoarea care va urma. Cele trei piese, Polar Express, Lord de Carier și Cirque du Soleil x 911, cu siguranță îi vor face pe cei care le vor asculta să vrea mai mult.

„Taxi Driver e un short EP ce a plecat de la o noapte lungă în care am revăzut filmul cu același titlu, de Martin Scorsese, fiind fan al acestui regizor. Nu am aprofundat ideea filmului pentru a mă inspira, ci m-am folosit de vibe-ul acestui film, pe care l-am ancorat într-o sesiune de aproape 2 nopți cu Alex 911. Atunci am copt 3 opere în care am concentrat tot vibe-ul nostru, puțin #*! $% și o lingură de De Niro”, a declarat Killa Fonic.

EP-ul a fost scris și produs în numai trei zile, iar Killa Fonic a lucrat pentru realizarea acestui proiect cu 911, producătorul care semnează și hit-ul Miami Bici.

Killa Fonic are un stil muzical unic, cu versuri brutal de sincere și cu videoclipuri extrem de expresive. Este un artist cameleonic, care poate aborda cu ușurință diferite genuri.

Cea mai recentă piesă lansată de Killa Fonic, Miami Bici, reprezintă și primul soundtrack original din cariera sa și poate fi ascultată la cele mai importante radiouri din România, fiind totodată prezentă în top 10. Filmul Miami Bici a obținut primul loc în box office-ul românesc, iar piesa cântată de Killa Fonic poate fi auzită de mai multe ori pe durata filmului, care este disponibil și pe Netflix, unde se află pe loc de cinste în cele mai difuzate show-uri sau filme pe platformă în România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here