marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIKrma, Obie si Xntrik au lansat videoclipul melodiei „2022“

Krma, Obie si Xntrik au lansat videoclipul melodiei „2022“

Titus Lungocia cunoscut drept „Krma” s-a îndrăgostit de muzică la vârsta de 14 ani. A fost inspirat de o puternică influenţă a culturii hip hop, petrecându-şi copilaría şi adolescenţa în Statele Unite.

Krma

Astfel, interacţiunile cu muzica l-au purtat de la competiţii de free style rap în pauzele din liceu până la a lucra cu muzicieni şi producători profesioni şti de peste ocean. S-a mutat în Timişoara pentru a se întoarce la originile sale româneşti şi a început o carieră medicală, studiind medicina sportului.

„Am decis să îmbin influenţele hip hop americane şi cultura hip hop în creştere din România, ceea ce a condus la o varietate de stiluri de muzică, de la rap la EDM. Ca licenţiat în fizioterapie şi antreprenor, muzica a ocupat întotdeauna locul întâi în viaţa mea, indiferent de situaţia în care m-am aflat. Afacerea şi cariera mea muzicală joacă de asemenea un rol foarte important în viaţă, muzică şi atitudinea mea”, a spus Krma.

Producţia, realizată de Xntrik – producător, DJ şi live act entertainer, a fost coordonată de către Obie, – interpret, compozitor, scriitor şi producător, precum şi Medic Radiolog. OBIE a lansat în ultima vreme piesele: „Go Loca” alături de Theo Rose şi „Drăgostit” alături de Connect-R, iar împreună cu Xntrik, single-urile „All the time” şi „F.D.R.”

„S-a creat oarecum o percepţie destul de negativă asupra faptului de a fi „the new shit” / noul val / trend…etc. Prin piesa 2022 încerc să mă poziţionez deasupra acestor percepţii, căci nu vreau să mă bazez pe reţeta nimănui. Încerc să transmit o senzaţie progresivă, creându-mi propriul val. Mă consider şi vreau să mă poziţionez ca un rapper inteligent. Muzica mea este inteligentă, futuristica şi nouă, iar asta este mesajul pe care îmi doresc să îl trasnmit rin 2022. Creaţi-vă propriul stil, în loc să urmaţi trenduri!”, a spus Krma.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.