Lariss a lansat videoclipul melodiei „Droppin da bomb“

Lariss lansează un nou single alături de casa de discuri Global Records, piesă mult aşteptată de fanii artistei: „Droppin da bomb“.

lariss videoclip droppin da bomb

Melodia „Droppin da bomb“ a fost compusă de Midiots (Lariss şi Shift), produsă de Achi Petre şi Adelina Ira şi beneficiază de un videoclip filmat în Bucureşti în regia lui Khaled Mokhtar, Lariss fiind surprinsă în ipostaze sexy.

„Ideea piesei ‘Droppin da bomb’ a venit ca o bombă din partea lui Achi Petre, în timp ce Shift şi cu mine lucram la alte piese în studio şi ne gândeam pe care dintre ele să o lansăm. Ne-a plăcut ideea mult şi am produs-o la studio alături de Achi Petre şi de Adelina Ira. Piesa a ieşit ‘bombă’ în doar două săptămâni. Videoclipul, regizat de Khaled Mokhtar şi montat de Mihai Codleanu, a fost o experienţă nouă, pentru că, de data aceasta, Khaled, după ce a ascultat piesa, a venit cu un scenariu care, de fapt, a fost o provocare, atât pentru mine, cât şi pentru restul echipei. Am vrut să facem ceva diferit faţă de videoclipurile pieselor ‘Dale Papi’ şi ‘Epana’“, a spus Lariss.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here