Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul melodiei „Necunoscut“

Les Elephants Bizarres lansează videoclipul singleului ”Necunoscut”, cel de-al șaptelea din carieră.

filmare_NECUNOSCUT_LESEB_SPIDER_120611_013

Les Elephants Bizarres se află la cea de-a treia colaborare cu casa de producție SPIDER, după ”Wish” (în care apar imagini din Kiddo, primul film interactiv din România) și ”În Culori”.

“Am încercat sa comprimăm timpul. Să-l introducem într-o melodie. Să-i dăm foc și să explodeze. Să punem multe ingrediente și să le amestecăm. Cât mai creativ”, spune Milo Simulov, regizorul videoclipului.

Piesa ”Necunoscut” a fost compusă la cererea brandului premium Grolsch, pentru spotul publicitar al campaniei ”The Jar – Crafted For Creative Minds”. Finalizată în două săptămâni, piesa, energică și antrenantă în stilul caracteristic LEB, exprimă nevoia generației actuale de a ieși din tipare și rigori, de a explora ”necunoscutul” din noi și din afara noastră, pentru a fi noi înșine și a descoperi lumea de infinite posibilități care ne stau la îndemână.

Versurile piesei sunt semnate de Anca Stefan (poetă și om de advertising), Daniel Simion (scenarist) – doi colaboratori mai vechi ai trupei, și Claudiu Știrbei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here