Ligia a lansat videoclipul melodiei „Cealaltă ea“

Ligia Moldovan, frumoasa roşcată care a adunat milioane de vizualizări pe YouTube la piesele lansate până în prezent, are un single nou, “Cealaltă ea”, o frumoasă baladă pop-rock care accentuează ideea că iubirea adevărată este o alegere.

Ligia - Cealalta eaPiesa este compusă integral de Ligia, artista fiind şi o talentată compozitoare. Totodată, single-ul “Cealaltă ea” va fi inclus pe albumul de debut, “Yin & Yang”, la care lucrează Ligia în perioada aceasta şi pe care îl va lansa în curând.

Noul capitol muzical din cariera Ligiei a început odată cu piesa “Închide uşa”, lansată la începutul verii. A fost prima piesă solo după colaborarile de succes cu Vescan (“Fraiero”), Puya sau Mahia Beldo.

Pentru videoclip, şi de această dată, Ligia a colaborat cu regizorul Claudiu Stan, alături de care a pus în scenă o poveste inspirată din viaţă, în care dragostea este laitmotiv-ul existenţei umane.

Ligia a cucerit publicul şi topurile cu piese ca “Fraiero” (ft Vescan), “30 de grade” (alături de F Charm), “Al tău împiedicat” etc. În plus, Ligia a participat în prima ediţie X Factor, iar timbrul inegalabil şi interpretările live excepţionale au adus-o în finala concursului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here