Ligia şi Matteo au lansat videoclipul melodiei „Serenade“

Se apropie sezonul cald şi odată cu el melodiile care ne deschid apetitul de dans şi distracţie. Este vremea „Serenadelor”! Ritm vibrant, culoare, invitaţie la dans, cam despre asta este şi piesa „Serenade”, lansată de către Ligia şi Matteo.

Ligia feat. Matteo - Serenade

„Cu Matteo am lucrat foarte mult în studio, în trecut şi mă bucur că într-un final am reuşit să facem o piesă draguţă. Este piesa care nu a ieşit deloc forţat, a avut un curs lejer şi din prima clipă în care am ascultat-o m-a cuprins fenomenul „pielea de găină’. Cu toate că e o piesă ritmată şi fresh, eu personal o găsesc totodată şi foarte profundă, chiar transmite ceva. Sper din suflet ca ascultătorii să găsească în piesa Serenade ce am găsit şi eu”, declară Ligia.

„Serenade” este primul single lansat pe 2019 de către Ligia, frumoasa roşcata care a adunat până în prezent milioane de vizualizări pe YouTube la piesele lansate, precum „Fraiero”, „30 de grade”, „Al tău impiedicat” sau „Hipnotizata”.

Piesa este compusă în studioul Mattman Music, de către Matteo, Gabi Bagu, George Frigator şi Eduard Furfurica. Videoclipul este regizat de către Claudiu Stan, colaboratorul artistei la majoritatea clipurilor lansate.

Ligia a cucerit publicul şi topurile cu piese ca „Fraiero” (ft Vescan), „30 de grade” (alături de F Charm), „Al tău impiedicat” etc. În plus, Ligia a participat în prima ediţie X Factor, iar timbrul inegalabil şi interpretările live exceptionale au adus-o în finala concursului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here