Lino Golden și Keed au lansat videoclipul melodiei „Fane Spoitoru“

Unul dintre cei mai fresh tineri artiști din industria muzicală de la noi, Lino Golden lansează videoclipul oficial al piesei „Fane Spoitoru” feat. Keed. Cu un sound aparte, care deja a devenit o amprentă a pieselor sale, noua melodie semnată de Lino Golden este una plină de energie.

Lino GoldenLino Golden, Keed și Alex Velea sunt cei care semnează muzica și textul pentru piesa „Fane Spoitoru”. Credite piesă: instrumental – Eddie B, mix – Răzvan Matache, master – Alexandru Truță, regie, montaj, colorizare – Criss Blaziny, productie video – Loops Production.

Lino Golden are colaborări cu Alex Velea și face parte din echipa Golden Boy Society. Recent a lansat și videoclipul piesei „Panamera” feat. Aspy. Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. Născut la Brașov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, este unul dintre tinerii artiști descoperiți de Alex Velea. Lino face parte din echipa lui Alex Velea numită Golden Boy Society, alături de care scrie versuri, compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc “Panamera”, “Sus ca Jordan”, “Maceta”, “Fifa”, „Filme indiene”, „N-are rost”, „Alfabetul iubirii” (feat. Mario Fresh), „Antonio Banderas”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) și „Snapchat” (feat. 2americani).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here