Lissa a lansat videoclipul melodiei „In my city“

După ce a interpretat rolul Ramonei în filmul românesc “Poveste de cartier”, Lissa lansează prima piesă din cariera solo, “In My City”, însoţită şi de un videoclip fresh.

Lissa - In my citySingle-ul este compus şi produs de Rompe Music, echipă formată din Valentin Tulica, Marian Gurenco şi Ionuţ Prodan. Videoclipul regizat de Bogdan Ciubotaru, a fost realizat de casa de producţie “Călătorie Magică” şi a fost filmat în Cinque Terre, o locaţie deosebită din Italia.

“De când eram micuţă, mi-a plăcut să cânt. Pe la 10 ani, ţineam concerte în faţa blocului cu prietenele mele şi îmi aduc aminte cu drag că se strângeau toţi vecinii la mini-spectacolul nostru. La vârsta de 12 ani, am luat mult mai în serios muzica şi am cântat prima dată pe o scenă adevărată. Am avut şansa să lucrez cu profesori de muzică foarte bine pregătiţi, precum Lucreţia Marinescu şi Claudiu Pescaru, cei care m-au dus prima oară la un festival de muzică uşoară. După aceea, au urmat multe participări la concursuri şi festivaluri, unde am obţinut multe premii”, a declarat Lissa.

Tânăra artistă pregăteşte un material discografic, iar de un an, lucrează intens la acest proiect. “După multă muncă, am decis împreună cu echipa mea să lansez 4 single-uri. “In My City” este prima piesă din această serie. Cu această ocazie, vreau să le mulţumesc tuturor celor care mă sprijină şi îmi dau încredere pentru a continuă acest vis!”, adaugă artista. În 2012, frumoasa Lissa a făcut parte din echipa lui Marius Moga la “Vocea României”, unde a cucerit publicul cu vocea sa.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here