Liviu Guță lansează o piesă specială – “Casa de PapeL”

liviu guta - stai acasa
liviu guta – stai acasa

Liviu Guță s-a pus pe treabă! Artistul scoate piesă după piesă. După feat-ul cu Boby, “Răul ce îți face bine”, “Bruneto” și “Stai Acasă”, “Oare…”, Liviu Guță a lansat “Casa de PapeL”, o producție Balkanika Records.

Inspirată de celebrul serial, pe care l-a și urmărit, interpretul a revenit cu o nouă melodie haioasă. “Casa de PapeL” e o piesă frumoasă, e foarte bună și cred că o să prindă! Le mulțumesc celor de la Balkanika Records pentru această piesă frumoasă! Da, m-am uitat și la celebrul serial cu același nume, pe timp de pandemie, anul trecut, m-am uitat și acum, la ultimul, dar nu prea mi-a plăcut seria asta nouă…”, povestește Liviu Guță care este extrem de încântat de ceea se se întâmplă în viața lui pe plan profesional.

Liviu și-a lansat și un podcast de care se ocupă îndeaproape și pe care și-a propus să îl crească așa cum se cuvine. Liviu Guță are o voce de milioane și poate imită artiști celebri și nu numai. Artistul este extrem de talentat și recunoaște că i-ar plăcea să concureze într-o zi în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here