Liviu Teodorescu a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Dor de ea“

După melodii solo precum „Eşti piesă“, „În braţele tale“ sau „Târziu“ şi colaborări ca „Aşa e dragostea“ (feat. Andra) sau „Tot ce mi-a rămas“ (feat. Robert Toma şi Adda), Liviu Teodorescu lansează acum „Dor de ea“, o piesă în stilul lui caracteristic, romantic, nostalgic şi visător.

Liviu Teodorescu_Dor de ea

Piesa „Dor de ea“ este compusă şi produsă de Liviu Teodorescu, care a avut parte însă şi de un mic ajutor: „Spre finalul producţiei, am fost ajutat şi de Marius Moga, Ionuţ Vasilache şi Robert Toma“.

Videoclipul, în regia lui Trandafilm, este diferit faţă de ce a lansat artistul până acum. „Atât povestea clipului, cât şi cea a textului, sunt uşor complicate. Piesa este întoarsă pe toate părţile şi ies la iveală contraste. Strofa spune un lucru, iar refrenul altul. Vorbim despre o fostă iubită care reapare în viaţa mea, deşi eu sunt implicat într-o altă relaţie. Câteodată mai şi greşeşti şi trebuie să recunoşti. Este un clip cu un scenariu mai complex, ca un film de acţiune cu urmăriri, pistoale, dolari, cătuşe şi două iubite“, a spus Liviu Teodorescu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here