LLP a lansat, alături de Mike Diamondz, videoclipul melodiei „Fire“

Vara este în toi, cluburile devin din ce în ce mai neîncăpătoare, distracţia este la cote maxime, însă se simte că lipseşte ceva. O piesă pe post de imn al cluburilor din întreaga lume, care să ofere o infuzie de energie menită să dezlănţuie mişcările de dans.

LLP si Mike DiamondzAcest imn este “Fire” proaspăt scos din cuptorul DJ-ului LLP şi Mike Diamondz. Cu un ritm ademenitor, single-ul este o piesă numai bună de pus pe repeat şi de fredonat în timp ce te bucuri la maximum de viaţa de noapte.

“Suferim o criză în materie de piese de club la ora actuală şi tocmai de aceea a fost nevoie de această colaborare să se întâmple, a fost inevitabil deoarece există o conştiinţă comună pe piaţa muzicală care cere asta din ce în mai mult. Am vrut să facem o infuzie de nivel global, o reanimare pentru pentru cei care îşi practică timpul liber clubbing, să dăm foc ca să ardă cine ascultă, cred că este un obiectiv atins prin Fire”, a explicat Mike Diamondz.

DJ-ul şi producătorul LLP a adăugat: “Fire” e o piesă destinată populaţie de noapte şi nu numai. O piesă de club care a fost concepută să ridice lumea la dans în momentul în care e apăsat butonul de play. Mesajul piesei e unul singur şi anume “petrecere şi distracţie”.

Cei doi artişti se potrivesc de minune şi reuşesc să fuzioneze două stiluri cu nuanţe diferite: “Pentru mine unul, a fost extraordinar să lucrez cu o persoană atât de talentată şi de implicată ca şi Mike. I-a plăcut piesa din prima iar acest lucru a făcut ca totul să meargă ca pe roate”, a mărturisit LLP.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here