Lora a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa „Puişor“

După ce  în primăvara acestui an a ţinut „Capu’ sus“, Lora revine, la începutul lunii noiembrie, cu un nou videoclip, realizat pentru melodia „Puişor“.

lora videoclip puisor

Lora a decis să lanseze acest nou single ca un cadou pentru fanii săi, care au apreciat foarte tare piesa atunci când a fost cântată în concerte.

„’Puişor’ este un apelativ folosit ironic pentru a ‘alinta’ un băiat care crede că se poate juca cu sentimentele unei fete, care crede că poate face ce vrea şi o poate păcăli uşor“, a spus Lora.

Marius Drăghici semneaza muzica noului single, orchestraţia a fost realizată de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. „Iniţial, totul a pornit ca o joacă. Mi-am amintit de adolescenţă, când mă prindeam întotdeauna de intenţiile vreunui băiat şi observam mereu dacă nu era sincer, aşa că-l refuzam alintându-l astfel“, a explicat artista.

Videoclipul a fost realizat de echipa Mont Blanc Production, tot după o idee a Lorei. „Mi-am imaginat cum s-ar distra fanii mei, care ar fi reacţiile lor când ar asculta această piesă. Clipul este foarte real, are multe imagini de pe webcam-uri sau camera de supraveghere. Mi-am dorit un clip amuzant, în care eu nu apar foarte mult, dar completez foarte bine povestea“, a încheiat Lora.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here