Lora a lansat videoclipul melodiei „Cinci“

Lora, una dintre cele mai bune voci feminine din România, a lansat single-ul “Cinci”, o piesă “statement” despre momentele în care limbajul nonverbal evidenţiază sentimentele mai mult decât am putea exprima prin cuvinte.

Lora - CinciTheea Miculescu este compozitorul piesei, iar colaborarea dintre Lora şi Theea nu este la început; cele două au mai lucrat şi pentru hituri precum “Ne împotrivim”, “Arde”, sau “Asha”. Pe partea de producţie muzicală, Lora a lucrat cu Mădălin Roşioru.

“Opreşte-te 3 minute şi aminteşte-ţi de fluturii ăia din stomac, de primul sărut, de zilele când lumea era a noastră şi nu aveam nicio grijă. Eram cei mai bogaţi din lume. Milionari în sentimente”, a declarat Lora.

Clipul aduce în prim plan 2 personaje young, cool & urban, alese chiar de către Lora, @mitacelmare şi @denisabalint care au luat cu asalt un mall abandonat din capitală.

“Cinci” este o piesă solară, pozitivă, care te conduce într-un univers în care vrei să locuieşti, este acea clipă de care nu te mai saturi, iar clipul, regizat de Ionuţ Trandafir, surprinde exact aceste stări.

Single-ul “Cinci” a fost lansat în exclusivitate pe Spotify cu 24 de ore înaintea de publicarea sa pe toate platformele de streaming şi download, fiind şi prima artistă din România care face premiera unei piese pe celebra platformă.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi hit-uri care au ajuns în toate topurile muzicale. Artista a lansat în urmă cu câteva luni hitul “Ramas bun” pe canalul ei de YouTube, iar anul 2018 se anunţă unul extrem de vibrant, Lora pregătind un material surpriză pentru sfârşitul anului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here