Lora lansează “Dependența” – „Mi-a lipsit muzica în perioada pandemiei”

Lora - Dependența
Lora – Dependența

La mijloc de noiembrie, Lora revine în atenția fanilor săi cu o nouă melodie care a luat naștere într-o tabără de muzică unde s-a aflat împreună cu mai mulți artiști, majoritatea dintre ei fiind de la HaHaHa Production. Noul single se numește „Dependența” și solista a povestit la ce se referă în această piesă.

După ce în luna august a lansat videoclipul pentru „Emilian” și a anunțat că și-a lansat noul label, Music On Records, acum Lora vine cu o nouă surpriză muzicală si lansează „Dependența”, o piesă pentru care a colaborat și ea la muzică, Laura Petrescu (LORA), impreună cu Lucian Nagy, Vlad Cireșan și Angeles iar la text Laura Petrescu (LORA) a lucrat cu Vlad Ciresan și Angeles. Solista a povestit cum s-a născut piesa și alte detalii inedite despre aceasta.

„“Dependența” este una dintre piesele care a fost compusă în tabăra de muzică de la Susai, organizată de Sprint Music împreună cu HaHaHa Production. Pot să spun că am fost într-o super sesiune muzicală de unde s-a născut piesa asta frumoasă. Deși mulți oameni o să aibă impresia că o să fie o piesă de dragoste, melodia este de fapt de dragoste, dar de dragoste de muzică. Și aș vrea să subliniez acest lucru pentru că mie mi-a lipsit muzica în perioada pandemiei și cam asta am încercat să transmit și sper că am și reușit pe piesa Dependența. Îmi doresc ca oamenii să iubească melodia asta, să o transpună în povestea lor de dragoste, să le fie coloană sonoră. Trebuie să-mi anunț fanii că între timp se lucrează la următoarele melodii și le pregătesc multe surprize. Ne vedem în concerte. Vă pup!”, a mai spus solista.

Follow Lora:
Facebook – https://www.facebook.com/LoraOfficia
Instagram – https://www.instagram.com/loraofficial/
Tik Tok – https://www.tiktok.com/@loratoday

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here