Loredana Ciobotaru (Lori) a lansat videoclipul primei ei piese, „Sărutul“

Loredana Ciobotaru (Lori) a lansat videoclipul pentru primul single din cariera solo. Piesa se numeşte “Sărutul” şi a fost compusă de băieţii de la Carla’s Dreams şi produsă de Lukone.

Lori - SarutulVideoclipul a fost filmat în Bucureşti şi produs de Global Records, regizor a fost Matei Dima, iar iar Director of Photography şi editare Bogdan Daragiu. “A fost o adevărată plăcere să mă ocup de primul videoclip al lui Lori. E cu siguranţă primul, din multe pentru ea. În acesta am vrut să facem ceva natural şi de aceea, majoritatea cuplurilor pe care le vedeţi sunt adevărate. Noi doar am vrut să surprindem acel moment intim dintre ei care este “sărutul”. Echipa Global Records s-a aflat ca de obicei la înălţime şi îi mulţumesc lui Bogdan Daragiu pentru aportul deosebit adus ca director de imagine şi editor”, a spus Matei Dima.

Lori (Loredana Ciobotaru) este cunoscută publicului datorită participării la Vocea României unde a ajuns până în semifinale. Între 2010-2014, Lori a făcut parte din trupa Life on Mars cu care a încheiat colaborarea la începutul acestui an. Tot începând cu acest an, Lori este artist Global Records, firmă de management a INNEI, alături de Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake şi Broono.

“Lori mi-a atras atenţia încă din audiţiile de la Vocea României, este un performer bun, un artist cu care se lucrează uşor şi am simţit că trebuie să facă parte din Global Records”, a declarat Ştefan Lucian, Managing Partner Global Records.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here