joi, iulie 18, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNILoredana Groza, Zdob şi Zdub şi Skizzo Skillz au lansat videoclipul melodiei...

Loredana Groza, Zdob şi Zdub şi Skizzo Skillz au lansat videoclipul melodiei „La cârciuma de la drum“

Loredana Groza s-a reîntâlnit cu moldovenii de la Zdob şi Zdub, dar şi cu Skizzo Skillz, pentru a readuce în atenţia publicului unul dintre cele mai îndrăgite şi mai vechi cântece de petrecere: „La cârciuma de la drum“.

loredana zdob skizzo carciuma drum video

Prin sound-ul original care îmbină rock-ul cu folclorul şi hip hop-ul, dar şi prin mesajul foarte optimist, „La cârciuma de la drum“ poate fi cântecul petrecerilor autentice româneşti din această vară.

De versuri s-au ocupat Theea Miculescu, Skizzo Skillz şi Ştefan Lungu, aranjamentul lui Gabi Luncă a fost reorchestrat de Shift şi David Ciente, iar piesa a fost înregistrată în studioul celor de la Zdob şi Zdub.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.