Lucian Colareza a lansat videoclipul melodiei „Navego el tiempo“

A făcut senzaţie în ultimul sezon de la “Vocea României” şi a fost pe placul Loredanei şi al lui Smiley! Acum a lansat noul lui single , “Navego El Tiempo” , o melodie de dragoste în care cu siguranţă se vor regăsi foarte multe persoane!

Lucian ColarezaÎl cheamă Lucian Colareza și spune perfect în spaniolă “corazon”. Loredana a reușit să-l seducă și l-a luat în echipa ei ca să o învețe cum să spună corect acel “s” din spaniolă. Mai mult decât atât, Lucian i-a cântat lui David Bisbal şi l-a impresionat cu vocea lui, primind o îmbrăţişare de la celebrul artist.

Pentru că iubeşte muzica şi sângele latin îi curge prin vene, Lucian Colareza a lansat piesa “Navego El Tiempo”, în colaborare cu Sprint Music şi columbianul Dany Mazo care l-a ajutat la compunerea acestei melodii şi care, de asemenea, îi este şi un foarte bun prieten. Tânărul constănţean este fanul numărul 1 al lui David Bisbal şi pare să calce pe urmele binecunoscutului artist. Are multe de spus în muzică şi îşi continuă cariera cu o baladă de dragoste.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here