Luis Gabriel dă startul sezonului estival cu piesa “Vara”

 

Luis Gabriel Vara
Luis Gabriel Vara

Unul dintre cei mai iubiți soliști de muzică balcanică revine cu o nouă surpriză pentru fanii lui. Este vorba de o noua piesă însoțită de videoclip pentru “Vara”, un nou diamant muzical ce va cuceri cu siguranță inimile admiratorilor lui Luis Gabriel care vă avea o vară cum și-a dorit, mai ales că va deveni tată.

Se apropie sezonul estival și odată cu el căldurile iar Luis Gabriel și Blaknaika Records, împreună cu Midas MNL care s-a ocupat de muzică text și instrumental, au lansat o nouă piesă însoțită de videoclip care se numeste “Vara”. Cu siguranță că va fi vara lui, mai ales că va deveni tată și în același timp vă avea concerte pe bandă rulantă.

“Vara este o piesă care îmi place tare, tare mult și sper din tot sufletul meu să fie primită foarte bine de public, la nivelul hitului “Vara nu dorm”, a lui Connect R, să speram că pe acolo. Să sperăm că va fi un hit bun pentru ascultătorii mei și pentru oamenii frumoși care ascultă muzică bună.

Videoclipul piesei a fost filmat în Grecia, unde am mai filmat și altele. Este o piesa frumoasă, ne-a ieșit un videoclip frumos și abia aștept să il lansez. Iar pentru această piesă am rugat fetele pe TikTok să facă videoclipuri când dansează pentru că o să vreau să o cant pe litoral și vreau să le invit pe scenă pe primele 5 fete căstigătoare care îmi vor placea cum dansează. Le voi invita linga mine la fiecare concert de la mare. Voi face o coregrafie frumoasă”, spune Luis Gabriel.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here